Хацкевич: Не думаю, що футболісти «Скендербеу» нас чимось здивують

Хацкевич: Не думаю, що футболісти «Скендербеу» нас чимось здивують
Олександр Хацкевич

Головний тренер «Динамо» розповів про майбутній матч зі «Скендербеу», який відбудеться 23 листопада

Склад «Скендербеу» майже не змінюється і структура гри також: середній, короткий пас.

Про це заявив головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич, який відповів на питання журналістів напередодні матчу проти «Скендербеу».

«Хочу привітати нашого президента з Днем народження. Від імені всієї команди бажаємо йому довгих років життя. Сподіваюся, що хлопці своєю грою зроблять йому подарунок. Ми вже визначилися зі складом на завтрашню гру. Приїхало багато молодих футболістів, але це не означає, що вони гратимуть з перших хвилин», - зауважив тренер.

«Вийдуть ті, хто завжди грав у матчах Ліги Європи. Вже завтра по ходу гри будемо дивитися, хто з молодих зможе вийти на поле. Склад «Скендербеу» майже не змінюється і структура гри також: середній, короткий пас. Не думаю, що вони завтра продемонструють щось інше. Налаштовуємося на таку гру від суперника, яку вони показали в Києві», - заявив Хацкевич.

Тренер також розповів про кадрові втрати киян.

«Випала велика частина футболістів, в когось серйозні проблеми, в когось менші. Мбокані і Гонсалеса приберегли на чемпіонат, бо той турнір у нас в пріоритеті. Ці футболісти, як і Гармаш, готуються до наступного матчу. Сьогодні зазнав пошкодження Віда, але ступінь серйозності ще не знаємо», – сказав Олександр Хацкевич на прес-конференції.

Нагадаємо, що матч «Скендербеу» – «Динамо» відбудеться 23 листопада.

Початок зустрічі о 22:05.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: