Хацкевич: План на гру і склад у голові вже є

Хацкевич: План на гру і склад у голові вже є
Олександр Хацкевич. Фото: ФК Динамо Київ

Головний тренер «Динамо» прокоментував майбутній матч з «Партизаном» в Лізі Європи

У «Партизана» достатньо фізично сильних футболістів, особливо в обороні, плюс є технічні футболісти в атаці.

Таку думку висловив головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич, який поділився очікуваннями від майбутнього протистояння із сербським клубом в межах 2-го туру групового етапу Ліги Європи.

«Тій групі футболістів, яка брала участь у грі з «Вересом», дали більше відпочинку. В основному, більше приділили увагу теоретичній роботі. Матч із «Вересом» розбирали з акцентом на гру в обороні, тому що ми досить багато дозволили супернику в цій грі. Судячи з того, як «Партизан» будує свої атакуючі дії, якщо ми будемо так грати в захисті, у наших воріт можуть бути проблеми», - зазначив він.

«Ми дивилися їхні останні матчі, зокрема, з «Янг Бойз» у Лізі Європи та в чемпіонаті. Матч із «Відеотоном»? На ньому не робили акцент, оскільки у складі «Партизана» були значні зміни, і ми вирішили, що цей поєдинок не показовий», - пояснив Хацкевич.

Тренер столичного клубу також пролив світло на відсутність у заявці на матч нападника Дьємерсі Мбокані.

«Після гри з «Вересом» Дьємерсі зробив МРТ, яка виявила певні проблеми. Не знаю, чи буде він готуватися до гри із «Зорею», але поки що йому протипоказані будь-які фізичні навантаження. Вчора ми вже моделювали гру, планували, як будемо її будувати. В голові складу є, завтра ви його самі побачите», - сказав фахівець.

«Щодо «Партизана», то у цій команді достатньо фізично сильних футболістів, особливо в обороні, плюс є технічні футболісти в атаці. Наявність досвідчених гравців, поєднання у них силових і технічних якостей говорить на користь цієї команди. А хто конкретно завтра у них вийде на поле - це інше питання. У них є цікаві футболісти в команді, яким потрібно буде приділити особливу увагу», - підкреслив Хацкевич.

Раніше стало відомо, що матч з «Партизаном» через застуду може пропустити основний захисник киян Євген Хачеріді.

Матч «Партизан» - «Динамо» відбудеться 28 вересня, початок о 22.05.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: