Хацкевич: Якість газону «Арени Львів» абсолютно не відповідала нормам

Хацкевич: Якість газону «Арени Львів» абсолютно не відповідала нормам
Олександр Хацкевич

Наставник «Динамо» залишився незадоволений станом поля на «Арені Львів»

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич залишився незадоволений станом поля на «Арені Львів» в матчі проти «Вереса» (4:1).

Фахівець зазначив, що газон був недостатньо вологим і це заважало грати киянам в більш швидкісний футбол.

«Результат матчу, в принципі, закономірний. Рухаємося далі. Але я хотів би загострити увагу ось на чому. Є регламент. До гри поле необхідно поливати. Тим більше, це важливо, коли якість газону не відповідає належному рівню, як це було сьогодні. Поле сьогодні полито не було», - зауважив тренер.

«Як результат, нам не вистачало швидкості, м'яч рухався повільно, а «Вересу» як команді, яка оборонялася, було в таких умовах простіше. Хоча б за годину поле поливати треба обов'язково. Тоді футбол буде більш інтенсивний, видовищний», - додав Хацкевич.

Говорячи ж про матч, в якому за «Динамо» забивали Денис Гармаш, двічі Артем Бєсєдін та Дерліс Гонсалес, тренер зазначив акцент в грі на флангах, а також похвалив Артема Бєсєдіна.

«Ставили команді завдання частіше використовувати фланги, і перша ж наша флангова атака призвела до голу. Звичайно, не обійшлося сьогодні і без помилок, але вони були і будуть в кожній грі. Так само як і хороші моменти», - зазначив фахівець.

«Бєсєдін зробив свою справу як нападник. Ця гра пішла йому на користь. Два забиті м'ячі додадуть Артему впевненості. А так, виділяти когось персонально сенсу немає, адже перемагає команда», - підкреслив Хацкевич.

У наступному турі «Динамо» зіграє в Полтаві з «Ворсклою». Матч відбудеться 29 квітня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: