Харківський «Геліос», який грає у Першій лізі, отримає нову назву та нових власників

Харківський «Геліос», який грає у Першій лізі, отримає нову назву та нових власників
ФК «Кобра»

Повідомляється про злиття цього клубу з «Академією футболу «Кобра»

Під час звітно-виборної конференції Професіональної футбольної ліги стало відомо, що «Геліос» змінює назву на ФК «Кобра» у зв'язку з появою у клубу нових партнерів.

Але за інформацією Sport Arena, мова йде не просто про партнерство, а про фактичну зміну власника.

Нові партнери також стануть співвласниками стадіону «Геліоса», який теж буде перейменований.

Чутки про те, що «Геліос» може отримати нового власника з'явилися ще у травні. Таким потенційним власником виявився Сергій Ващенко, власник аматорського клубу «Академія футболу «Кобра», який виступає у чемпіонаті Харківської області.

«Геліос», у свою чергу, має професійний статус з 2003 року, а з 2005-го безперервно виступає у Першій лізі. У минулому розіграші турніру «сонячні» зайняли дев’яте місце.

При цьому вже наприкінці минулого сезону благополучним клуб назвати було не можна. Наприкінці травня всі співробітники клубу були звільнені, і планувалося, що з липня буде розпущена і команда. Причина – втрата інтересу до футболу з боку власника «Геліоса» Олександра Гельштейна.

Якщо «Геліос» і «Кобра» провернуть угоду, то це буде вже другий схожий випадок в українському футболі у цьому році. Раніше схожим чином місце в УПЛ отримав «Львів», тоді як «Верес» відправився на його місце у Другу лігу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: