Херсон і сімферопольська «Таврія» першими зустріли кубки Ліги чемпіонів УЄФА (фото)

Херсон і сімферопольська «Таврія» першими зустріли кубки Ліги чемпіонів УЄФА (фото)
Фото: ФФУ

Херсонська область і Берислав відкрили програму подорожі не випадково

Розпочалася подорож Україною кубків Ліги чемпіонів. Після святкових заходів у Києві, у рамках яких у столиці відбулися передача почесних трофеїв та фотосесія для всіх бажаючих, кубки вирушили у мандрівку містами нашої країни, першими з яких стали Херсон та Берислав.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Херсонська область і Берислав відкрили програму подорожі не випадково.

Саме тут зараз знаходиться домівка «Таврії», яка є першим чемпіоном незалежної України та першим представником нашої країни в Лізі чемпіонів УЄФА.

На жаль, зараз клуб вимушений квартирувати не в Сімферополі, але він зумів відродитися й активно розвивається, а це головне.

Крім того, як повідомив у Бериславі президент ФФУ Андрій Павелко, найближчим часом тут розпочнеться будівництво нового стадіону.

Подальша програма подорожі кубків чемпіонів Україною виглядає наступним чином: Маріуполь (22 квітня, 16.00—20.00, Театральна площа), Дніпро (23 квітня, 13.00—19.00, Фестивальний причал біля Кулі бажань), Харків (26 квітня, 13.00—20.00, площа Конституції біля історичного музею), Одеса (29 квітня, 10.00—15.00 — локація уточнюється) та Львів (30 квітня, 17.00—21.00, сквер братів Рогатинців біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: