«Хімік» і «Новатор» продовжують лідирувати у чемпіонаті України з волейболу серед жінок

«Хімік» і «Новатор» продовжують лідирувати у чемпіонаті України з волейболу серед жінок
Фото: ФВУ

У шостому турі обидва колективи здобули по дві перемоги

Звітний тур виявився розбитим у часі проведення матчів – минулого вікенду на майданчик вийшли лише дві пари суперників.

Напрочуд цікавих матчів у них не вийшло, оскільки перевага одних над іншими була досить суттєвою, інформує офіційний сайт Федерації волейболу України.

«Хімік» – «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» – 3:0 і 3:0

«Хімік» зробив 93-й і 94-й впевнені кроки на шляху до гучного ювілею у серії переможних виступів на внутрішній арені. Одноосібний аутсайдер чемпіонату, звісно, не зміг скласти йому гідну конкуренцію, тож наставник южненок Андрій Романович дав можливість награтися резервісткам.

Ще однією приємною подією для наставника стало повернення до бойових рядів Дар’ї Дрозд, яка через травму пропустила п’ять попередніх матчів.

Тепер до старту у єврокубковому турнірі «Хімік» може готуватися в оптимальному складі. 27 листопада в 1/16 Кубку ЄКВ наші волейболістки зіграють вдома з чемпіонками Угорщини із клубу «Светельські».

«Університет-ШВСМ» – «Новатор» – 0:3 й 1:3

Тут очікування серйозної конкуренції було більш реальним, проте «Новатор» переконливо довів, що серед лідерів перебуває справедливо.

У першому матчі підопічні Олексія Колісецького дозволили суперницям почіплятися за шанс лише у третьому сеті. Другий же складався більш напружено, і після того, як «Університет-ШВСМ» виграв другу партію, зрівнявши загальний рахунок, здавалося, що головна боротьба ще попереду. Проте хмельничанки нарешті перестали робити незрозумілі помилки, значно додали у мобільності та розважливості дій, і їхня перевага стала безсумнівною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: