«Хімік» переміг «Київ-Баскет» у домашньому матчі баскетбольної Суперліги

«Хімік» переміг «Київ-Баскет» у домашньому матчі баскетбольної Суперліги
Фото ФБУ

У певний момент здалося, що столичні гравці зможуть зачепитися за результат, але не вийшло

У Южному місцевий «Хімік» проводив перший домашній матч регулярного чемпіонату Суперліги.

У ньому бронзові призери минулого сезону приймали дебютанта елітного дивізіону – столичний «Київ-Баскет», інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Кияни відставали протягом усього матчу. Заключну 10-хвилинку гості розпочинали з відставання «-11», але за шість хвилин зуміли майже повністю з’їсти перевагу Хіміка, від якої залишилось лише два очки.

Однак «зірковий час» Моріса Кріка зіпсував усі плани киян на камбек. Господарі повернули собі комфортні «+9» за дві хвилини до кінця матчу.

Таку перевагу южненці вже не відпустили та навіть розвинули її, довівши матч до перемоги – 89:75.

Найкращим у складі «Хіміка» у цьому матчі став Деон Едвін, який до 19 очок додав чотири передачі та чотири перехоплення. Також вдало зіграв Віталій Мальчевський, який, вийшовши з лави, набрав 21 очко, а також зробив п’ять підбирань та два перехоплення.

У «Київ-Баскета» найкращим став Грегг Мангано: в американського бігме на, крім 15 очок, в активі дев’ять підбирань і чотири передачі. 17 очок, шість підбирань, шість передач і три перехоплення в активі у Моріса Кріка.

Свій наступний матч «Хімік» проведе 20 жовтня вдома проти «Черкаських Мавп», а «Київ-Баскет» у цей же день зіграє на виїзді проти «Одеси».

Чемпіонат України з баскетболу

Чоловіча Суперліга

«Хімік» – «Київ-Баскет» – 89:75 (22:19, 16:19, 27:16, 24:21)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: