ХК «Вовки» отримали нового тренер та російського воротаря. Інші зміни у складах команд

ХК «Вовки» отримали нового тренер та російського воротаря. Інші зміни у складах команд
Олег Хонін. Фото УХЛ

В офіс Української хокейної ліги надійшли дозаявкові списки відразу від трьох клубів

«Вовки» розсталися з трьома хокеїстами. Голкіпер Олег Хонін у нинішньому сезоні провів сім матчів, відбив 81,4% кидків і заробив коефіцієнт надійності 9,65.

Нападник Павло Маслюк зіграв у п’яти матчах, у яких не набрав очок – і востаннє з'являвся на льоду в офіційних матчах 28 жовтня, інформує офіційний сайт УХЛ.

Номінальний нападник Олександр Нікітін у цьому сезоні грав на позиції захисника – у 15-ти матчах він набрав чотири очки.

Водночас, «Вовки» підписали контракт з голкіпером Артемом Кожевніковим. Російський легіонер раніше виступав у чемпіонаті Росії U18, а у минулому сезоні у чемпіонаті Москви U19 у 16-ти матчах заробив коефіцієнт надійності 3,69.

Також зміни торкнулися і тренерського штабу «Вовків». Олександр Хміль покинув команду, і новим головним тренером команди призначений Рафаїл Умяров, який раніше обіймав посаду асистента головного тренера.

«Білий Барс» дозаявив Владислава Герцика, який у цьому сезоні вже виступав у «барсах» і був відзаявлений 3 листопада. В активі захисника в поточному сезоні 12 матчів і сім (2 + 5) очок.

З двома хокеїстами уклали контракти «Галицькі Леви». 16-річний захисник Андрій Сивульський раніше виступав у дитячо-юнацькій школі «Галицьких Левів», куди перейшов взимку 2014 року. Нападник Данило Алексейчук останній рік провів у північноамериканської WSHL, де зіграв у 40 матчах і набрав 28 (9 + 19) очок. Також в активі форварда виступу у молодіжних чемпіонатах Польщі та Словаччини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: