Хокейна молодіжна збірна України зазнала другої поразки на чемпіонаті світу

Хокейна молодіжна збірна України зазнала другої поразки на чемпіонаті світу
Фото ФХУ

Цього разу українці поступилися полякам

Молодіжна збірна команда України завершила перший мікроцикл на чемпіонаті світу у Словенії.

Андрій Срюбко перед матчем з Польщею вніс певні корективи у склад. Зокрема, гру проти «Кадри» розпочинали представники четвертої ланки, які часто виходили проти ударної ланки противника, інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

У першому періоді стримувальна тактика українців принесла свої результати. Дмитро Щербаков знову продемонстрував своє вміння грати перед голкіпером та відкрив рахунок. Українці мали ще кілька моментів для взяття воріт, але й однієї шайби вистачило для того, щоб піти на першу перерву у статусі лідера.

А ось у другій 20-хвилинці у нашої команди стався провал. Надломив «синьо-жовтих» точний кидок лідера атак польської збірної Адама Лищарчика вже на 48-й секунді періоду. Поляки впіймали кураж і ще двічі розписались у наших воротах, використавши невпевнену гру українців на власному п’ятаку.

Наприкінці періоду наша команда отямилась і одну шайбу відквитала. Вадим Мазур кинув не сильно, проте точно. Прикритий Дмитром Щербаковим голкіпер поляків на кидок зреагувати не зміг.

У третій 20-хвилинці підопічні Андрія Срюбка діяли першим номером, проте використати свої нечисленні шанси так і не змогли.

У підсумку українська «молодіжка» зазнала другої поразки на чемпіонаті світу і ускладнила собі боротьбу за нагороди змагання. Тепер на «синьо-жовтих» чекає матч проти Норвегії.

Україна U20 – Польща U20 – 2:3 (1:0; 1:3; 0:0)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: