Хокейний клуб «Кременчук» підсилився українцем і білорусом

Хокейний клуб «Кременчук» підсилився українцем і білорусом

У стан команди перейшли Іван Савченко й Олександр Дегтярьов

За ХК «Кременчук» у новому сезоні-2018/19 будуть виступати український нападник Іван Савченко та захисник Олександр Дегтярьов з Білорусі.

Про це повідомляє офіційний сайт хокейного клубу з Кременчука.

25-річний Савченко – потужний форвард зі значними габаритами (зріст 190 см, вага 100 кг), добре знайомий кременчуцьким уболівальникам, адже у минулому сезоні виступав за «Донбас», де став чемпіоном України у фінальній серії проти «містян».

У складі донеччан нападник набрав 35 (17+18) очок у 26-ти іграх регулярного чемпіонату УХЛ і 4 (2+2) бали у шести поєдинках плей-офф.

За свою кар'єру вихованець харківського хокею виступав за «Дружбу-78», «Місто», «Харківські Акули», «Динамо», «Витязь» (всі – Харків), «Сумські Ворони», «Дженералз» (Київ), «Кривбас »(Кривий Ріг) і «Донбас» (Донецьк).

26-річний захисник Дегтярьов (зріст 179 см, вага 95 кг) грав два сезони за ХК «Кременчук», завоювавши з командою бронзову медаль чемпіонату України у 2016 році та срібну у 2017-му.

За «містян» Олександр зіграв 85 матчів, набравши 34 (6+28) очки.

У минулому сезоні виступав за польський «Заглембє». За свою кар'єру пограв також у білоруських «Німані-2», «Вітебську», «Могильові» та польському «Подхале».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: