Ігор Суркіс: «Байєр» хотів «викрасти» Драговича»

Ігор Суркіс: «Байєр» хотів «викрасти» Драговича»

Президент столичного клубу ІгорСуркіс стверджує, що переговори велися в обхід українського клубу

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував чутки про переговори київського клубу щодо трансферу австрійського захисника Александара Драговіча в «Байєр».

«На даний момент на моєму столі немає офіційної пропозиції від німецького клубу - останнє надійшло приблизно півтора місяця тому, але сума компенсації за гравця нас не влаштувала. Все інше - чутки, які я ніколи не коментував і не буду коментувати надалі», - цитує Суркіса sport-express.ua.

«У той же час мені точно відомо, що представники «Байєра» в обхід «Динамо» виходили на самого Драговіча - ще до чемпіонату Європи, що, не виключаю, вплинуло на його гру в складі збірної. Наш клуб має тепер всі підстави звернутися у ФІФА і УЄФА. Для початку із запитом: чи мав «Байєр» право контактувати з нашим гравцем безпосередньо, якщо у футболіста - діючий контракт на два роки?

Тиску на мене робити не треба: Драговіч стане відпрацьовувати свій контракт в повній мірі рівно до того моменту, коли або «Байєр», або будь-який інший солідний західний клуб не просто виявить до нього інтерес, а й запропонує відповідну високого класу гравця компенсацію. Було б дивно, якби я погодився віддати ключового футболіста «Динамо» за суму менше тієї, за яку ми його купували», - підсумував президент клубу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: