Ігор Суркіс використав тюремний жаргон, щоб охарактеризувати роботу футбольних суддів

Ігор Суркіс використав тюремний жаргон, щоб охарактеризувати роботу футбольних суддів
Ігор Суркіс вдався до філологічного екстремізму

Президент команди київьского «Динамо» Ігор Суркіс у березневих матчах свого клуба вгледів суддівську змову й не добирав слів

Суркіса обурило суддівство у матчах УПЛ та Кубку.

В ефірі телепередачі «Профутбол» на каналі «2+2» Суркіс-молодший виголосив пристрасний монолог, в якому використав зеківську лексику.

«На сьогоднішній день вони там зверху сидять і диктують. Добре, ми подивимося, як буде продовжуватися далі, як будуть у них розвиватися події, особливо в суддівському корпусі. Я мовчати не буду, ще раз кажу. Я витрачаю свої гроші, нерви і здоров'я, але не дам, щоб знищували команду. Те, що було в сьогоднішньому матчі з «Олександрією», я можу назвати одним словом - БЄСПРЄДЄЛ», - заявив співвласник київськго клубу.

Нагадаємо, що термін «бєспрєдєл» - є російського походження, першопочатково він означав грубе порушення «воровських правил» - неписаних законів, що діють всередині кримінальної субкультури. Термін став відомив завдяки культовому однойменному фільму часів «Перестройки». В 90-ї цей синонім літературного «беззаконня» набув популярності та став загально вживаним, але свого первісного значення не втратив.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: