Інформація про те, що Віда залишиться в «Динамо», може виявитися достовірною

Інформація про те, що Віда залишиться в «Динамо», може виявитися достовірною
Домагой Віда. Фото: Reuters

Про це повідомив шеф-редактор хорватської версії авторитетного порталу Goal.com

Хорватський захисник Домагой Віда дійсно може залишитися гравцем київського «Динамо».

Про це повідомив шеф-редактор хорватської версії авторитетного порталу Goal.com Анте Бускулич, який прокоментував інформацію про те, що захисник Домагой Віда може залишитися в київському клубі.

«В останні десять днів питання по Віді вважалося у нас закритим. Ніяких нових відомостей не надходило. Всі звикли до думки, що після зимових канікул Домагой повинен приєднатися до «Бешикташа». Деяке пожвавлення внесли за звичкою турецькі таблоїди сумнівної репутації: деякі з них повідомляли про те, що стамбульський клуб, підписавши Віду, розраховує тут же продати його в «Евертон» або інший клуб англійської Прем'єр-ліги, але довіри до цього джерела не було», - зазначив він.

«Інша справа Vecernji list, що вважається у нас дуже компетентним і серйозним ЗМІ, а автор замітки Томіслав Дасович має реноме журналіста, який не підживлюється неперевіреними чутками. Не цілком зрозуміло, звідки у нього інсайдерська інформація, однак на ділі вона може виявитися справжньою», - додав Баскулич.

Як відомо, захисник збірної Хорватії Домагой Віда, який однією ногою був у «Бешикташі», може залишитися в київському «Динамо».

Нагадаємо, що контракт Віди з «Динамо» закінчувався в кінці 2017-го року. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: