Італійський клуб відправлятиме своїх уболівальників у концтабір

Італійський клуб відправлятиме своїх уболівальників у концтабір

Римський «Лаціо» вирішив піти на радикальний крок

«Лаціо», у якості виховної міри, щорічно буде відправляти по 200 своїх активних уболівальників у колишній концтабір Освенцим, який зараз функціонує у вигляді музею.

Напередодні в Італії вибухнув скандал. Ультрас «Лаціо» під час матчу Серії А з «Кальярі» розмістилися на фанатській трибуні «Роми», оскільки їхня трибуна була закрита через расистську поведінки на попередніх іграх.

Після гри фанати залишили «вовкам» послання. Серед інших образливих матеріалів антисемітського та гомофобного змісту була фотографія Анни Франк у футболці «Роми».

Щоденник єврейської дівчинки Анни Франк, що оповідає про гоніння з боку нацистів у часи Третього рейху, став світовим бестселером.

«Я офіційно заявляю, що «Лаціо» буде щорічно відправляти 200 фанатів на екскурсію в Освенцим, щоб вони дізналися або не забували про деякі епізоди історії. Не можна грати з подібними фактами. Ми засуджуємо будь-яку форму расизму, тому клуб починає таку ініціативу», - заявив президент клубу Клаудіо Лотіто.

«У кожному колективі є гниле яблуко. На жаль, ми не можемо приставити наглядача до кожного вболівальника», - цитує його soccer.ru.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: