Євробаскет-2017. Україна перемогла Косово на виїзді

Збірна України з баскетболу здобула перемогу у другому турі кваліфікації Євробаскету-2017, здолавши на виїзді команду Косово.

Якщо у контрольних поєдинках Євген Мурзін експериментував зі стартовою п'ятіркою, то у другому поспіль офіційному поєдинку випустив старт ідентичний матчу з Болгарією - Лукашов, Липовий, Конєв, Бобров і Фесенко.

Незважаючи на статус аутсайдера, у дебюті збірна Косова виглядала досить пристойно. Завершивши десятихвилинку з паритетом на табло, у такому ж ключі команди продовжили діяті і після першої перерви.

З перших хвилин другої половини зустрічі на позиції центру в збірній України вийшов Артем Пустовий, який дебютував у нинішньому відборі на Євробаскет.

У вирішальному періоді для команд все починалося спочатку, з рахунку 52:52, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

І все ж команді Євгена Мурзіна вдалося дотиснути суперника - 70:63.

Наступний матч кваліфікації Євробаскету-2017 збірна України проведе також на виїзді - у поєдинку третього туру підопічні Мурзіна зіграють проти команди Словенії, яка, як і наша збірна, здобула дві перемоги у стартових турах відбору.

Євробаскет-2017

Кваліфікація

2-й тур

Косово - Україна 63:70 (17:17, 17:15, 18:20, 11:18)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: