Кадрові проблеми та знайоме поле для тренування: останні новини з табору національної команди

Кадрові проблеми та знайоме поле для тренування: останні новини з табору національної команди
Олександр Шовковський (у центрі)
Фото: ФФУ

Передматчеве тренування, як і вчорашнє, відбулося за відсутності травмованих Сергія Кривцова та Івана Петряка

Тенденція турецької частини зборів національної команди складається таким чином, що з кожним днем погодні умови стають усе приємнішими.

19 листопада температура повітря піднялася до 20-ти градусів, а вранці з-за хмар визирнуло сонечко. У цей час погода в Белеку цілком нагадувала заключні дні курортного сезону.

Гравці збірної за таких умов не відмовили собі в задоволенні пройтися морським узбережжям у проміжку між теоретичним заняттям та обідом.

Вечір розпочала прес-конференція головного тренера збірної та інтерв'ю наставника і гравців телеканалам - власникам прав трансляції на територію України та Туреччини.

Одразу після цього команда виїхала на добре знайоме поле готелю Kempinski, на якому тренується вже третій день. Передматчеве тренування, як і вчорашнє, відбулося за відсутності травмованих Сергія Кривцова та Івана Петряка.

Іван цієї ночі вилетить через Стамбул до Будапешта. На думку українських лікарів, за п'ять - сім днів набряк, що виник внаслідок забою Іванового гомілкового м'язу, має минутися.

Сергій Кривцов продовжує лікування у стані збірної й повернеться додому разом із командою завтра після гри.

На жаль, виникли запитання щодо участі в матчі Микити Бурди, в якого спазмувався литковий м'яз.

Сьогодні в захисника було індивідуальне фітнес-тренування під керівництвом тренера з фізпідготовки Івана Баштового.

З огляду на такі обставини тренерським штабом було ухвалене рішення довикликати до збірної Олександра Сватка, який прибуде до готелю сьогодні ввечері.

За словами Андрія Шевченка, Сваток, як і всі інші, буде претендувати на вихід на поле в завтрашньому товариському матчі з турками, який розпочнеться на Antalya Stadyumu о 19.30 за українським часом.

За матеріалами ffu.ua


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: