Капітан збірної України з волейболу перейшла у румунський клуб і гратиме у Лізі чемпіонів

Капітан збірної України з волейболу перейшла у румунський клуб і гратиме у Лізі чемпіонів
Надія Кодола

Волейболістка Надія Кодола гратиме за «Бухарест»

Капітан жіночої збірної України з волейболу Надія Кодола змінила французьку «прописку» на румунську.

Після трьох сезонів у «Каннах» догравальниця перебралася до «Бухареста», з яким підписала контракт поки на один сезон, інформує офіційний сайт Федерації волейболу України.

У складі чемпіона та володаря кубка Румунії Кодола приєдналася до центральної блокуючої української національної збірної Ірини Трушкіної, яка продовжить захищати кольори «Бухареста».

Тепер їх обох шанувальники волейболу зможуть побачити не тільки у матчах румунського чемпіонату, але й у поєдинках Ліги чемпіонів.

Тим часом із чинним чемпіоном і володарем кубка України львівськими «Барком-Кажанами» розпрощався її тепер уже колишній зв’язуючий Іван Плясецький. Він украв угоду із чемпіоном Словаччини – клубом «Превідза».

А діагональний Андрій Тупчій вирішив повернутися до Туреччини, де став новачком «Бешикташу». Раніше у цій країні він уже виступав за клуби «Джеопарк Кула» та «Беледієспор».

Початок минулого сезону Тупчій провів у «Аль-Ахлі Доха» з Катару, а потім повернувся до України, де допоміг хмельницькому «Новатору» вперше стати бронзовим призером національного чемпіонату.

У Туреччині Тупчій може зустрітися на майданчику з українським догравальником Яном Єрещенком, котрий виступає у складі команди «Арахві».

У чеському клубі «Бенатек» наступний сезон проведе блокуючий Олександр Грюк, який грав у харківському «Локомотиві», де він переважно виходив на заміну.

В іншому чеському клубі «Ческе Будейовіце» вже тривалий час виступає український блокувальник Валерій Тодуа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: