Київ прийматиме чемпіонат Європи зі спортивної боротьби

Київ прийматиме чемпіонат Європи зі спортивної боротьби
Фото ФГРБУ

Наприкінці квітня цього року до столиці України з'їдуться найкращі молоді борці з усієї Європи

До Києва завітали член Міжнародного олімпійського комітету, президент Міжнародної федерації боротьби «Об’єднаний світ боротьби» (UWW) Ненад Лалович, віце-президент UWW, президент Європейської федерації боротьби (UWW-Eu) Цено Ценов і технічний директор змагань UWW Раміль Ахмадов.

У столиці України вони провели зустріч з керівництвом Асоціації спортивної боротьби країни, інформує офіційний сайт Федерації греко-римської боротьби України.

Головною темою зустрічі стало обговорення організаційних питань щодо підготовки та проведення чемпіонату Європи з греко-римської, вільної та жіночої боротьби серед кадетів, який відбудеться у київському Палаці спорту з 25 квітня по 4 травня 2018 року.

«Ми повністю впевнені у тому, що чемпіонат буде організований і проведений на найвищому рівні. Ми тут не для того, щоб перевіряти, а засвідчити свою впевненість і готовність до подальшої співпраці», - зазначив Лалович.

Цей чемпіонат стане єдиним етапом відбору борців на ІІІ Юнацькі Олімпійські ігри, які восени прийматиме Буенос-Айрес (Аргентина).

Також делегація UWW відвідала адміністрацію президента України.

Глава адміністрації зазначив, що під час підготовки до такого рівня змагань будуть створені умови, які гарантуватимуть безпеку та повагу до кожного спортсмена у повній відповідності до міжнародних правил.

Сторони досягли домовленості, що національні федерації країн, які планують бути представленими на чемпіонаті Європи з боротьби, мають вчасно подати заявку щодо участі своїх спортсменів.

Окремо було наголошено, що спортсмени, які незаконно знаходилися на окупованих територіях України – у Криму, окремих районах Донецької та Луганської областей, до змагань допущені не будуть.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: