Київ розпочав підготовку до проведення чемпіонату Європи з міні-футболу 2018 року

Київ розпочав підготовку до проведення чемпіонату Європи з міні-футболу 2018 року

Київ вже має значний досвід у проведенні престижних спортивних подій

У столиці розпочалася підготовка до чемпіонату Європи з міні-футболу, який відбудеться 12-18 серпня в парку «Місто спорту» на острові Долобецький.

На нараді з питань підготовки до чемпіонату перший заступник голови КМДА Микола Поворозник доручив профільним департаментам скласти комплексний організаційний план дій, погодити проектно-кошторисну документацію та підготувати відповідне розпорядження КМДА.

«Київ вже здобув статус «футбольного міста», тож необхідно задіяти всі ресурси, щоб провести і цей чемпіонат на високому рівні. Адже 25 країн Європи транслюватимуть цю подію на телебаченні – і чемпіонат Європи з міні-футболу ще раз продемонструє позитивний імідж нашого міста та України на світовій арені», – наголосив Микола Поворозник.

Він нагадав, що Київ вже має значний досвід у проведенні престижних спортивних подій, зокрема, Євро-2012. Так само столиця гідно підготувалась до проведення фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА-2018. Тож перший заступник голови КМДА переконаний, що чемпіонат Європи з міні-футболу 2018 року відбудеться на високому рівні.

Як відомо, у лютому 2018 року Генеральна асамблея Європейської федерації міні-футболу ухвалила рішення про те, що у 2018 році Київ прийматиме чемпіонат Європи з міні-футболу.

Київ переміг гідних супротивників – Астану, Москву і Варшаву. Насамперед, завдяки створенню за підтримки столичної мерії комфортної футбольної бази на Долобецькому острові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: