Колишнього футболіста київського «Динамо» Юрана обурило, що Алієв назвав Крим українським

Колишнього футболіста київського «Динамо» Юрана обурило, що Алієв назвав Крим українським
Сєрґєй Юран радить давно забув, у якій країні народився
Фото - Youtube

Спортсмен, який свого часу прийняв російське громадянство, порадив колезі закусувати

Вихованець луганського футболу, колишній гравець київського «Динамо», а нині головний тренер російських «Хімок» Сєрґєй Юран, який на початку 90-х років прийняв російське громадянство і виступав за збірну РФ, прокоментував висловлювання колишнього півоборонця київського «Динамо» Олександра Алієва, який раніше назвав Крим українським.

«Якщо ти футбольна людина – говори про футбол. Якщо ти політик – говори про політику. Якщо ти, Алієв, все життя грав і тренувався, говорити про політику – повна маячня. Людина або несамовита, або можу побажати йому, щоб закусував.

Зараз у світі одна тема – як швидше знайти вакцину і уникнути загальної біди, щоб люди не помирали. Він же не просто комусь на кухні це сказав, а висловив це в пресі. Щоб таке висловлювати, ти повинен як мінімум бути компетентним у цьому питанні. А як максимум знати, як це працює зсередини.

Якщо ти футболіст і міркуєш про політику, треба робити поправку на голову. Повторюся, найважливіше зараз – вакцина і життя людей. Давайте ми об'єднаємося і допоможемо українцям, росіянам, італійцям, щоб всюди люди не вмирали. Смерть – це найбільша трагедія людини», - сказав Юран в коментарі Чемпионат.com.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: