Тенісист Стаховський порадив боксерові Гвоздику взяти паспорт Росії чи «ДНР»

Тенісист Стаховський порадив боксерові Гвоздику взяти паспорт Росії чи «ДНР»
Сергій Стаховський міркує інтересами України
Великий теніс України

Сергій Стаховський не може вболівати за провідних українських боксерів через їх проросійську позицію

Екс-перша ракетка України Сергій Стаховський зізнався, що не вболіває за українських боксерів Олександра Усика, Василя Ломаченка та Олександра Гвоздика через їхні проросійські погляди.

«Не дивлюся бої Ломаченка, Усика та Гвоздика, - сказав Сергій в інтерв’ю Trіbuna.com. - Востаннє Ломаченка дивився три чи чотири роки тому. В соцмережах був підписаний на кожного з них, але вже ні», - сказав тенісист.

«Це круті боксери. Вони, як можуть, прославляють, інколи хають Україну. Це спортсмени, які мають право на свою думку. Моє право, як українця і людини, яка народилася в Києві, не підтримувати таких боксерів», - додав Стаховський.

Він також відповів на питання, чи правильно, коли позиція боксерів щодо якихось речей перекреслює їх спортивні досягнення: «Це моя позиція. Багато людей буде дивитися їхні бої. Не можна казати, що моя позиція – найправильніша. Це моє право зробити так. Можна не поділяти їх позицію, але підтримувати, як боксерів. Це нормально. Ми живемо у відвертій, відкритій, демократичній державі, де кожен має право робити те, що потрібне для нього. В рамках правового поля».

Стаховський також прокоментував інтерв'ю Гвоздика, в якому той висловив упевненість, що Росія не нападала на Україну: «Чудак, якщо в тебе такі погляди, то Росія з радістю тебе забере. Або ДНР. Бери паспорт і давай. Ти ж вважаєш Україну настільки некоректною країною».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: