Команда Дерев'янченка вимагає в IBF, щоб українцю дозволили битися з Головкіним

Команда Дерев'янченка вимагає в IBF, щоб українцю дозволили битися з Головкіним
Сергій Дерев'янченко. Фото BoxingScene.com

Промоутер Сергія вже надіслав в організацію відповідний лист

Промоутер українського боксера Сергія Дерев'янченка Лу Дібелла направив лист в IBF з вимогою призначити українця суперником Геннадію Головкіну, якщо його бій із Саулем Альваресом скасують.

Про це розповів адвокат промоутера Алекс Домброф в коментарі ESPN.

«Дерев'янченко став обов'язковим претендентом на пояс Головкіна по лінії IBF у серпні 2017 року, тобто майже вісім місяців тому. А з огляду на правила організації, згідно з якими чинний чемпіон повинен проводити обов'язковий захист кожні дев'ять місяців, є сенс вимагати, щоб наступним суперником Головкіна став Дерев'янченко», - сказав він.

«Ми розуміємо важливість бою між Головкіним та Альваресом, як і розуміли це у вересні минулого року, тому жодного разу не заперечували проти того, щоб Дерев'янченко чекав цих поєдинків. І, хоча, ми розуміємо, що Альварес має право на те, щоб довести свою невинність у ситуації з антидопінговими правилами, у якій він зараз опинився, це не повинно бути на шкоду кар'єри нашому боксеру», - додав Домброф.

«Якщо реванш Головкін – Альварес, як ми припускаємо, буде скасовано, це дозволить шукати Головкіну нового суперника. І якщо ним стане не Дерев'янченко, а восени ми знову будемо чекати реваншу з Канело, то українець виявиться без титульного бою більше 18 місяців. Така затримка завдасть шкоди кар'єрі Дерев'янченка не з його вини і не буде відповідати принципам справедливості, якими славиться IBF», - підсумував він.

Раніше повідомлялося, що Сергій Дерев'янченко готовий замінити Сауля Альвареса у бою проти Геннадія Головкіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: