Команда України на чемпіонаті Європи з чирлідингу здобула сім нагород

Команда України на чемпіонаті Європи з чирлідингу здобула сім нагород

На жаль, золоті нагороди українкам не підкорилися

У Нідерландах відбувся чемпіонат Європи з чирлідингу. Цього року Україна була представлена на міжнародних змаганнях найбільшою збірною за всю історію українського чирлідингу.

Результат перевершив очікування: на рахунку збірної сім медалей (дві срібні та п’ять бронзових), інформує офіційний сайт Спортивного комітету України.

Добре виступила команда харків’янок з Національного університету імені В. Каразіна у номінації «Сheer dance». Два роки поспіль, вихованці Надії Авдасьової та Вікторії Варяниці входять до чільної трійки кращих команд Європи. Цього разу нашій найтитулованішій команді підкорилася срібна вершина континентальної першості.

Дует Ірини Нестеренко та Людмили Манджос (тренер Вікторія Варяниця) здобув друге срібло збірної у номінації «Pom dance» у віковій групі Masters.

У цьому році на європейській арені феєрично дебютували команди декількох провідних спортивних клубів України.

Зокрема, вихованці столичного клубу Red Foxes Studio під керівництвом Олени Рожкової здобули одразу чотири бронзові нагороди. Команди піднімались на третю сходинку п’єдесталу в номінаціях «Urban cheer» (юніори), «Pom dance» (мініс), «Urban cheer doubles» та «Pom dance» (Senior Pom Dance Doubles).

Вдало увійшли до складу збірної команди країни вихованці дніпровського клубу «Арена». Своїм дебютним виступом дівчата додали до скарбниці бронзові нагороди у номінації «Pom dance».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: