Команди Пустового, Кравцова та Гладиря здобули чергові перемоги у своїх чемпіонатах

Команди Пустового, Кравцова та Гладиря здобули чергові перемоги у своїх чемпіонатах

Результати українських баскетболістів закордоном

Центровий збірної України Вячеслав Кравцов допоміг «Ешкішехіру» здобути третю перемогу у регулярному чемпіонаті Туреччини. Наш бігмен за 18 хвилин у матчі проти «Газіантепу» набрав 9 очок, зробив 5 підбирань і записав до пасиву 1 фол.

Ще один центровий національної збірної Артем Пустовий допоміг «Обрадойро» виграти четвертий матч у сезоні, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Команда українця на виїзді здолала «Фуенлабраду» – 73:65, а Пустовий вийшов у старті та за 26 хвилин додав до активу 12 очок, 5 підбирань у захисті та блок-шот.

В’ячеслав Бобров не врятував «П’єно Жвайгждес» від поразки у домашньому матчі чемпіонату Литви проти «Лієткабеліса» (75:85). Форвард збірної України за 29 хвилин набрав 7 очок, зібрав 5 підбирань, зробив 2 передачі, блок-шот і перехоплення.

Ще один представник України у Литві розігруючий Денис Лукашов відіграв 20 хвилин у матчі проти «Жальгіріса». Його команда поступилась з рахунком 54:97, а Лукашов відзначився 12 очками, 2 підбираннями, 2 передачами та перехопленням.

Форвард збірної України Максим Корнієнко, який захищає кольори литовського «Ювентуса», вийшов у старті проти «Невежиса» (74:80). Українець відіграв 20 хвилин, набрав 6 очок, зробив 7 підбирань і блок-шот.

Його візаві – український центровий Владислав Коренюк також увійшов у гру з перших хвилин та за 22 хвилини на майданчику у складі «Невежиса» записав до активу 4 очки, 6 підбирань, 2 передачі та блок-шот.

«Монако» свінгмена збірної України Сергія Гладиря на домашньому майданчику розібрався з «Булазаком» – 91:64. У матчі з аутсайдером чемпіонату Франції українець відзначився 8 очками, підбиранням, передачею та перехопленням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: