Коноплянка про розгром від Словаччини: Постараємося все виправити найближчим часом

Коноплянка про розгром від Словаччини: Постараємося все виправити найближчим часом
Євген Коноплянка
Фото Павла Кубанова

Євген був одним з двох гравців, які вийшли поспілкуватися з пресою

Футболісти збірної України спробують виправити помилки, які вони припустили у матчі Ліги націй зі Словаччиною (1:4), до зустрічі з Туреччиною, яка відбудеться 20 листопада.

Про це після зустрічі у Трнаві заявив капітан команди у звітному матчі Євген Коноплянка, передає кореспондент «Главкома» зі Словаччини.

«Після матчу встигли про все переговорити. Тренер зайшов, усе пояснив. Ми і самі все розуміємо, що нова тактика також дала про себе знати. Два дні було замало, аби її зрозуміти», - сказав він.

«У другому таймі дещо змінили хід гри, м'яч тримався, були моменти. Але це, напевне, не наш вечір, адже у суперника кожен удар залітав. Починаючи з перших хвилин, коли м’яч влучив у Циганкова та залетів у ворота», - продовжив один з лідерів команди.

Коноплянка зауважив, що добре, що це все відбулося саме у цей вечір, у грі, які нічого не вирішувала.

«Коментувати дії кожного я не хочу, адже потрібно всім разом сісти та розібрати, хто що робив. Неможливо зараз описати все, хто винен і тому подібне. Усі винні. Потрібно розбирати, і добре, що у нас на це є час», - зауважив він.

«Молоді хлопці? Звичайно, є певна нервозність у них, адже я пам’ятаю себе у перші ігри. Це робочий процес, ми спілкуємося, і я кажу, що не потрібно боятися, і всім потрібно розмовляти», - додав Євген.

Футболіст також зазначив, що перший тайм збірна провалила, але у другому були хороші моменти, і це має радувати, адже є плюси.

«Постараємося все виправити найближчим часом. У нас є матч з Туреччиною. Будемо змінювати гру та прибирати помилки», - підсумував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: