Кращий боксер Росії сенсаційно програв нокаутом у США

Кращий боксер Росії сенсаційно програв нокаутом у США

Андре Уорд переміг технічним нокаутом Сергія Ковальова

Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Сергій Ковальов не зміг повернути собі втрачені пояса. Росіянин у матчі-реванші досить сенсаційно програв нокаутом у США непереможному американцеві Андре Уорд.

Кращий боксер РФ активно почав поєдинок, зі стартових секунд намагаючись пробивати по корпусу. Чемпіон впевнено оборонявся, демонструючи хорошу швидкість на ногах і регулярно відповідаючи лівими зустрічними.

Ковальов всіляко намагався вести бій першим номером, однак явної домінації росіянина в ринзі не було. Уорд класно лавірував у канатів і спокійно йшов з-під тиску суперника, майстерно блокуючи його удари, відповідаючи на протиході.  

А в другій половині поєдинку чемпіон і зовсім почав перехоплювати ініціативу. Андре все частіше викидати різкі удари з лівої, дістаючи голову Ковальова.

Вирішальним став восьмий раунд, в якому Уорд пару разів ударив явно нижче пояса, ніж збив дихання росіянину. А потім чемпіон жорстко потрапив правою в щелепу, після чого претендент поплив. У підсумку рефері вирішив зупинити бій, зафіксувавши перемогу американця технічним нокаутом.

Варто зазначити, що перед боєм букмекери не віддавали переваги жодному з боксерів. При цьому на дострокову перемогу Уорда коефіцієнт був лише 15, водночас як аналогічні котирування на росіянина були 2.80.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: