Кубок України з волейболу серед чоловіків. Анонс 2-го етапу

Кубок України з волейболу серед чоловіків. Анонс 2-го етапу

Фактично у кожному квартеті визначити дует фаворитів наперед просто неможливо

Після церемонії жеребкування 2-го етапу чоловічого Кубка України спеціалісти назвали квартет J справжньою «групою смерті».

Там зійшлися всі три, на даному етапі змагань, представники Суперліги, інформує офіційний сайт Федерації волейболу України.

Як відомо, до 3-го етапу Кубку України з кожної групи вийдуть по дві найсильніші команди.

Так само, як і у квартеті J, в інших визначити головних претендентів на здобуття омріяних путівок апріорі неможливо.

«Фаворит» з Лубнів як господар туру, напевно, матиме деяку перевагу за рахунок підтримки своїх уболівальників. Але і не більше, оскільки «Буревісник-ШВСМ» і «ШВСМ-СумДУ» однозначно приїдуть не задля туристичної ідеї.

Можна дещо поспівчувати «Крижополю», який, що називається, потрапив під роздачу.

Дуже цікавою вийшла група Н. Тут навіть «Заваір», шанси якого виглядають найменш оптимістичними, цілком може піднести суперникам дуже неприємні сюрпризи.

Водночас, дебютантам «вишки» – «Житичам» і «Нікополю» – випала нагода довести свої амбіційні спроможності у протистоянні з дуже гідними опонентами.

«Політехнік-Одеса» проголосив курс на Суперлігу, а отже має перемагати у своїй групі, що називається, без варіантів.

Однак з цим може не погодиться самобутній колектив «Олюртрансу». Та й волейболісти із ДСО також мають стосовно поєдинків у рідному місті особисту думку. Тому у Тернополі можна очікувати сюрпризів.

У Львові на своєму майданчику «Булава» намагатиметься «віддубасити» всіх без винятку. Однак суперники у неї – не промах: ВСК «МХП-Вінниця-2», «Подоляни» та «Бахмут-ШВСМ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: