Легіонер «Карпат» : Україна – це бойова і дуже хоробра країна

Легіонер «Карпат» : Україна – це бойова і дуже хоробра країна
Фернандо Тіссоне (по центру). Фото: Є. Кравс

Фернандо Тіссоне Фернандо Тіссоне, який розповів про свій перехід у львівську команду та адаптацію

Україна – це бойова і дуже хоробра країна.

Так вважає півзахисник «Карпат» Фернандо Тіссоне, який розповів про свій перехід у львівську команду та адаптацію у чемпіонаті України.

«Про що одразу подумав, коли почув слово Україна? Найперше – це холод. Себастьян Бланко, який грав в «Металісті», мій друг. Він багато чого розповідав про український футбол – що ваша ліга знаходиться на хорошому рівні в Європі і тут є багато цікавих місць, де можна адаптуватися. Зокрема, у Львові. Тут я почуваю себе дуже комфортно», - зазначив він.

«За часів Бланко чемпіонат України був набагато сильнішим? Я знав, що рівень українського чемпіонату дещо знизився через війну на Донбасі та інші події. Тим не менше, «Динамо», «Шахтар» і «Зоря» показують, що в Україні вміють грати в футбол», - додав Тіссоне.

На думку легіонера «Карпат», Україна адаптується, виходячи зі своєї історії.

«Чи не побоявся їхати в країну, яка воює? Знав, що Львів знаходиться далеко від бойових дій. І спілкувався з іспанськими друзями – вони розповіли, що рівень напруги зменшується, ситуація помалу втихомирюється», - сказав він.

«Взагалі-то, я адаптуюсь до різних ситуацій в житті. Те ж саме скажу про Україну. Вона адаптується, виходячи зі своєї історії. Це бойова і дуже хоробра країна. Тому у неї є надія», - підкреслив Тіссоне.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: