Легкоатлетичний вікенд: перемога в Норвегії та призові місця українців у Франції і Німеччині

Легкоатлетичний вікенд: перемога в Норвегії та призові місця українців у Франції і Німеччині
Марина Килипко

До вашої уваги огляд виступів українських легкоатлетів на міжнародних змаганнях

На турнірі PSD Bank Indoor Meeting у Дортмунді Марина Килипко у змаганнях зі стрибків з жердиною розділила друге місце з німкенею Катаріною Бауер.

Обидві з першої спроби подолали 4,40 м. Перемогла швейцарка Ангеліка Мозер (4,55 м), інформує прес-служба Федерації легкої атлетики України.

Христина Гришутина з результатом 6,37 м була четвертою зі стрибків у довжину. Виграла змагання білоруска Настассья Мірончук-Іванова (6,60 м).

Анастасія Бризгіна п’ятою перетнула фінішну лінію на дистанції 300 метрів (38,62 с). Час переможниці – німкені Лаури Мюллер – 37,38 с.

На змаганнях в Ірсоні (Франція) Лілія Клінцова посіла друге місце зі стрибків у висоту (1,81 м). Дар‘я Кучіна була шостою (1,69 м).

У змаганнях зі стрибків у висоту серед чоловіків виступали відразу три українці. Дмитро Дем’янюк і Андрій Проценко подолали по 2,17 м. Дмитро зробив це з першої спроби і став третім, а Андрій використав дві спроби на цій висоті і посів четверте місце. Олександр Баранніков з результатом 2,13 м був дев’ятим.

Сергій Никифоров виграв турнір Karsten Warholm International. Українець традиційно змагався зі стрибків у довжину. З шести спроб у Никифорова було дві результативні, а для перемоги йому вистачило 7,65 м.

Чи не найбільш очікуваною для норвезьких глядачів стала дистанція 400 метрів серед чоловіків, адже на старт вийшов сам Карстен Варгольм. Його основним суперником був чех Павел Маслак, проте цього разу боротьби не вийшло. Варгольм пронісся дистанцією, встановивши у своєму рідному місті Ульстенвік новий національний рекорд Норвегії у приміщенні – 45,56 с. Маслак фінішував другим (47,10 с).

Катерина Климюк 26 січня виступила на міжнародних змаганнях у Нанті (Франція). Українка бігла у другому фіналі на дистанції 400 метрів і виграла його з часом 54,08 с.

27 січня на міжнародних змаганнях у Парижі (Франція) Анна Плотіцина була четвертою з бігу на 60 метрів з бар’єрами (8,10 с). Американці Евон Бріттон зі США, яка стала третьою, українка поступилася тисячними долями секунди. Христина Стуй фінішувала шостою з бігу на 60 метрів (7,38 с).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: