Лідер української жіночої збірної з сучасного п'ятиборства припинила виступ на чемпіонаті світу

Лідер української жіночої збірної з сучасного п'ятиборства припинила виступ на  чемпіонаті світу

Під час фехтувальної частини Настя змушена була знятися зі змагань через травму.

Анастасія Спас, перший номер українського жіночого сучасного п'ятиборства, не виступить в фіналі чемпіонату світу, що проходить в Москві.

Під час фехтувальної частини Настя змушена була знятися зі змагань через травму. Спортсменка зізналася кореспонденту XSPORT.ua, що цього можна було уникнути, якби у збірній все функціонувало нормально.

«Проблема зі стегном у мене з'явилася п'ять днів тому. Лікарі сказали, що це звичайне защемлення нерва. Але сталося по-іншому, і це не пройшло. Був би штатний лікар в команді, з ранку можна було знеболити. Але фахівець у нас приїде завтра, а навіщо завтра, якщо старт був сьогодні? У плаванні цей м'яз не задіян, тому все було нормально (Спас виграла в своїй групі плавання з хорошим результатом 2: 12.23 ). Але в фехтуванні там такі руху, де ця біль відразу дала про себе знати, і вже у другому бою я зрозуміла, що не можу робити кроки вперед-назад.

Прикро, що все так закінчилося, оскільки я була в гарній формі. Я потихеньку набираю форму, але у мене іноді таке враження, що наше міністерство все робить для того, аби ми як умога гірше виступали. Чому перед чемпіонатом світу не було зборів, я не розумію. Всі як хотіли, так і тренувалися. Ми не просимо зборів за кордоном, зробіть хоча б на тому ж СКА. Але зате всі хочуть результату ... »

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: