Лідер збірної України ризикує пропустити найближчі матчі через травму

Лідер збірної України ризикує пропустити найближчі матчі через травму

Українська баскетболістка Таїсія Удоденко отримала серйозне ушкодження

Один із лідерів збірної України на чемпіонаті Європи-2017 Таїсія Удоденко у матчі за свій клуб зламала ногу.

Її участь у листопадових матчах проти збірних Нідерландів і Болгарії під загрозою, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

«Я підвернула ліву ногу й особливого значення не надала, але згодом, коли зробили знімки, то діагностували перелом кістки із зовнішнього боку. Наклали лангет, пересуваюся уже тиждень саме у такому вигляді на милицях», - сказала вона.

«Цього тижня мають зробити МРТ, і тоді буде більш точний прогноз. Від себе скажу, що я налаштовуюся і допомогти збірній у відбірних матчах у листопаді. Я вірю у швидке повернення, тим паче форму я на початку сезону набрала хорошу», - додала баскетболістка.

Команда Таїсії Удоденко – «Лукка» – з двома перемогами у трьох матчах йде на 4-му місці у чемпіонаті Італії.

На літньому чемпіонаті Європи у Чехії Удоденко мала найкращу статистику у збірній України за кількістю підбирань. У середньому за гру вона здобувала 15.3 очки та виконувала 9.3 підбирання.

Жіноча збірна України уже у листопаді стартує у відбірному циклі до чемпіонату Європи. 11-го листопада українки зіграють в Амстердамі проти Нідерландів, а 15-го прийматимуть збірну Болгарії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: