Ломаченко: Перерва пішла на користь. Це були перші великі канікули у моєму житті

Ломаченко: Перерва пішла на користь. Це були перші великі канікули у моєму житті
Василь Ломаченко

Василь заявив, що повністю готовий до бою з Педрасою

Перед поверненням в ринг, яке відбудеться 9 грудня за київським часом, українець Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) традиційно випромінює впевненість у своїх силах.

Також він стверджує, що затяжний період вимушеного відпочинку не нашкодив йому, а навпаки, пішов на користь.

«Я вдосталь відпочив, а зараз завантажую в голову нову програму. Подивимося, як воно буде. Перерва пішла на користь. Я ж боксую з дитячих років, пробіг ого-го. Так що це фактично був мій перший справжній відпочинок, і перші великі канікули у житті», - сказав задоволений Ломаченко.

8 грудня у Нью-Йорку (США) володар звання «суперчемпіона» WBA у легкій вазі з Білгород-Дністровського проведе уніфікацію з чемпіоном WBO Хосе Педрасою (25-1, 12 КО).

«Провів прекрасний табір. Чекаю виходу в ринг. Люблю виступати у «Медісоні», це для мене як ще одна домівка. Особливе місце», - цитує Василя World Boxing News.

«Наразі я у повному порядку, - продовжив українець. - А коли травмувався, то був морально готовий впоратися з цим. У мене по дві руки та ноги, так що все добре. Я дуже змагальна людина, і вважаю, якщо вже ти вибрався на ринг, то повинен закінчувати бій».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: