Луческу бачить Маркевича наступним тренером «Шахтаря»

Луческу бачить Маркевича наступним тренером «Шахтаря»

Головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу своїм наступником у донецькому клубі бачить ниншінього наставника «Дніпра» Мирона Маркевича.

Про це повідомляє Сегодня з посиланням на джерело з оточення Луческу.

Як зазначає видання, найближчими днями повинна відбутися зустріч румунського тренера з президентом «Шахтаря» Рінатом Ахметовим.

«Поки що - статус-кво. Інтерес до Луческу з боку інших команд є, але у нього домовленість з клубом, що він не зробить жодного кроку у напрямі зміни місця роботи до тих пір, поки на розлучення з ним не вирішиться «Шахтар». На зустрічі президента клубу з головним тренером і визначиться, чи продовжать вони співпрацю.

Містер бачить Мирона Богдановича своїм можливим наступником, тому що вважає його найкращим українським тренером. Крім того, це призначення могло б збільшити підтримку уболівальників «Шахтаря» у Львові, де днями Маркевича визнали людиною року. Було б знаково: фахівець родом із Західної України - в східноукраїнській команді, «схід і захід разом».

Втім, за словами співрозмовника, сумнівів вистачає. Все-таки Маркевич привчив до того, що у своїх командах робить ставку на гравців, що відбулися. Тоді як «Шахтар» дотримується іншої філософії.

До початку військових дій на сході України це було придбання молодих бразильців, а зараз - активне введення до складу власних вихованців. «Що ж, комусь - «Шахтарю» або Маркевичу - у разі укладення контракту доведеться перебудовуватися», - каже джерело.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: