Луческу: Я вважаю, що результат прийнятний для обох команд

Луческу: Я вважаю, що результат прийнятний для обох команд
Мірча Луческу
Фото: tff.org

Головний тренер збірної Туреччини прокоментував нічию у матчі проти України

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу провів прес-конференцію після товариського матчу з Україною в Анталії, який завершився нульовою нічиєю

За його словами, цей результат прийнятний для обох команд.

«Перед цим матчем я мав розмову з Андрієм Шевченком. У його команди є суттєва перевага над нами. Адже збірна України наполовину складається з гравців «Шахтаря» і наполовину з гравців «Динамо». Я хотів би, щоб і турецька команда була схожа на українську в цьому сенсі», — цитує тренера офіційний сайт Турецької футбольної федерації.

«Хочу передати вітання Андрію Шевченку. У нього багато перспективних молодих гравців. Я теж дав шанс молоді, однак і тут у України є перевага. На відміну від наших хлопців, українські молоді виконавці вже мають досвід виступів у Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Утім, вважаю, що результат прийнятний для обох команд. Сподіваюся, що навесні ми проведемо ще один товариський матч. Мені б хотілося зіграти в Дніпрі», - продовжив Луческу.

За його словами, результат у матчі був не на першому місці.

«Насправді у сьогоднішньому поєдинку результат був не на першому місці. Моє завдання побудувати збірну, в якій було б поєднання досвіду й молодості. У нас із гравців, які виступали в минулому році, залишилося вісім-дев'ять виконавців. Я хочу декого повернути до команди, хоча головну ставку роблю на омолодження», - підкреслив румунський фахівець.

«Наразі я буду спостерігати за виступами гравців у своїх клубах. У нас є час до березня. Після цього ми зустрінемося знову. Я чекаю від футболістів стовідсоткової віддачі. Гравці повинні приїжджати сюди заради любові до своєї країни», - підсумував Мірча Луческу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: