Львівська «Енергія» виграла Кубок України з футзалу

Львівська «Енергія» виграла Кубок України з футзалу
«Ураган» – «Енергія». Фото: Getty Images

У другій половині зустрічі львів'яни дотисли суперників

У неділю, 18 березня, у Запоріжжі відбувся фінал чотирьох Кубка України з футзалу. У вирішальному матчі зійшлися львівська «Енергія» та івано-франківський «Ураган».

Напередодні, в суботу, обидві команди провели півфінальні зустрічі. Якщо «Ураган» доволі впевнено розібрався з «АРПИ Запоріжжя» 4:0, то львів'янам довелося докласти більше зусиль, щоб пройти «Альтернативу» 3:2.

Обидві команди вирішили не відкладати із забитими голами. Тому вже на 7 хвилині зустрічі рахунок був 2:1 на користь львів'ян, дубль оформив Тарас Кузь. Та на перерву команди пішли за рівного рахунку - незадовго до перерви відзначився Андрій Сімка.

У другій половині зустрічі львів'яни дотисли суперників. За дві хвилини відзначилися Олег Легендзевич та Тарас Кузь. Франківці ж відповіли додатковим польовим гравцем, через що неодноразово могли поплатитися і пропустити п'ятий гол. В одному з моментів в акробатичному стрибку захисник «Урагану» двічі рятував свою команду від пропущеного голу.

Та за дві хвилини до кінця зустрічі п'ятий гол у ворота франківців влетів - відзначився Олег Легендзевич. Вже після цього номінальні господарі забили третій гол. Його автор - Юліан Горбатий.

Кубок України з футзалу

Фінал

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Енергія» (Львів) - 3:5

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: