Львівський товстосум презентував проект футбольної академії у Винниках (фото, відео)

Львівський товстосум презентував проект футбольної академії у Винниках (фото, відео)
Козловський обіцяє казку
Фото - ФК «Рух»

«Динамо» та інші клуби вже можуть починати заздрити

Власник футбольного клубу «Рух» львівський мініолігарх Григорій Козловський розповів про концепцію великого інфраструктурного будівництва у Винниках на околиці Львова, де на даний момент відбувається спорудження унікальної, за його словами, футбольної академії, якій не буде рівних в Україні.

На території бази розмістяться 8 футбольних полів (вже готові 6). Всі вони будуть з освітленням, автополивом і необхідною інфраструктурою. Мінімум два поля – з підігрівом, що дозволить протягом усього року тренуватись юним та професійним футболістам.

В планах також:

  • Манеж з трибунами на 5 тисяч глядачів, гімнастичні і тренажерні зали, зали для єдиноборств, СПА, реабілітаційний центр, басейни, а також медична лабораторія.
  • Готель академії на 400 осіб, готель для гостей і відвідувачів на 300 осіб, хостел для команд-гостей (200 осіб), івент-хол на 1,5 тисячі глядачів.
  • На схилах гори розмістяться гірськолижні підйомники та гірськолижна траса довжиною 550 метрів.
  • Пляжні зони на “спеціально створеному озері” (на місці колишнього). На території повинні укріпити береги і дамбу, вистелити дно озера спеціальними матеріалами та встановити систему очистки джерел, вода з яких наповнюватиме озеро.

За словами Козловського, орієнтовні терміни здачі об’єкта в експлуатацію – кінець 2021-го року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: