Клуб першої ліги України пожертвував 50 відсотків зарплати на потреби медиків

Клуб першої ліги України пожертвував 50 відсотків зарплати на потреби медиків
Івано-Франківське «Прикарпаття» має має найвищу поміж клубів першої ліги підтримку
Фото - ФК «Прикарпаття»

Івано-франківське «Прикарпаття» долучилося до боротьби з пандемією

Першоліговий футбольний клуб «Прикарпаття» з Івано-Франківська пожертвував половину квітневих заробітків на потреби медичних закладів міста, які боряться з пандемією коронавірусу.

«50% заробітної плати за квітень, а це майже 400 тисяч гривень, підуть на потреби медичних закладів. Таким чином Команда рідного краю не залишається осторонь у боротьбі з коронавірусом», - йдеться в офіційній заяві клубу.

Також клуб «Прикарпаття»висловив підтримку мерові Івано-Франківська Русланові Марцінківу, котрий після заяви про осіб ромської національності, яких радив «спакувати і вивезти на Закарпаття», опинився в епіцентрі скандалу.

«Прикарпаття» висловлює свою всебічну підтримку міському голові Руслану Марцінківу, який нині захищає здоров'я, життя та інтереси громади Івано-Франківська. Під час карантину важливо дотримуватись самоізоляції, однак правила існують не для всіх», - прозоро натякнули в клубі на ромів, котрі не збиралися покидати Привокзальної площі попри суворі вимоги карантину.

Зауважимо, що «Прикарпаття» притримується унікальної для сучасного футболу концепції – команда комплектується виключно вихованцями місцевого футболу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: