Макаров переобраний на посаду президента Професіональної футбольної ліги України

Макаров переобраний на посаду президента Професіональної футбольної ліги України
Сергій Макаров. Фото ПФЛ

Він став лише другим в історії очільником ліги, якому клуби-члени ПФЛ довірили другу каденцію

У середу, 27 червня, на V звітно-виборній Конференції ПФЛ, яка відбулася у Будинку футболу, відбулося голосування щодо виборів президента організації.

Єдиним кандидатом (висунутим за всіма процедурними правилами у необхідний термін) став чинний президент ПФЛ Сергій Макаров, інформує офіційний сайт Професіональної футбольної ліги України.

Його кандидатуру підтримало 35 із присутніх 36 делегатів.

Таким чином, вдруге в історії ПФЛ чинний президент ПФЛ отримав новий кредит довіри та можливість продовжити свої починання.

У своїй промові, проголошеній після переобрання, Макаров наголосив на важливості спільної роботи на благо вітчизняного футболу та зазначив, що він мріє об'єднати футбольне співтовариство, посприяти у створенні єдиного стабільного формату проведення змагань на всіх рівнях, об'єднатися проти корупції у спорті та задля модернізації інфраструктури, центрувати комерційні права.

Сергію Макарову – 41 рік. З 2009 року працює у ПФЛ – як керівник інформаційно-аналітичного центру (2009-2010) і виконавчий директор (2014). З 2014 року – президент ПФЛ. Переобраний влітку 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: