Малишев повернувся у загальну групу «Шахтаря» та готовий зіграти у спарингу з «Брондбю»

Малишев повернувся у загальну групу «Шахтаря» та готовий зіграти у спарингу з «Брондбю»
Фото ФК «Шахтар»

«Гірники» набирають форму та готуються до першого контрольного матчу на зборі

У понеділок, 25 червня, футболісти «Шахтаря» провели два тренування, де не тільки отримали порцію фізичного навантаження, а й приділили увагу тактиці.

Після ранкової сесії команду чекали обід і короткий відпочинок, після чого відбулося годинне теоретичне заняття, інформує офіційний сайт донецького клубу.

Вечірня сесія включала повноцінну двосторонню гру на все поле, присвячену розвитку атакувальних дій при виході з оборони.

Спочатку «помаранчево-чорні» робили це без сильного тиску з боку суперника, а потім і в умовах жорсткого пресингу.

«Наразі вже немає особливо важкої бігової роботи, але є фітнес і силові тренування. А в основному займаємося тактикою: вправи побудовані на цьому, адже треба згадати все те, що було у минулому сезоні», - поділився захисник «гірників» Микола Матвієнко.

«Чекаємо першого матчу – так цікавіше готуватися і набирати форму. До того ж у грі краще бачиш свої слабкі і сильні сторони, над чим ще потрібно працювати», - додав він.

Повернувся до загальної групи Максим Малишев, відновлюється Ісмаїлі, який вже приступив до пробіжок.

У вівторок вранці у команди запланована передматчеве тренування, а о 18:00 відбудеться перший контрольний поєдинок на зборі у Німеччині з данським «Брондбю».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: