Матчі футбольних збірних не почнуться раніше 2021 року

Матчі футбольних збірних не почнуться раніше 2021 року
Футбол зачекає
Фото - ФІФА

Схоже, що в 2020 році футболу у виконання збмрних не буде

Віце-президент ФІФА Віктор Монтальяні висловив думку  про можливі терміни відновлення міжнародних матчів, національних збірних, які були припинені через пандемію коронавіруса.

Футбольний функціонер вважає, що міжнародні ігри можуть поновитися не раніше 2021 року. Це пов'язано з тим, що командам необхідно дати час дограти внутрішні першості, а також з можливими заборонами на перетин кордонів.

«Я вважаю, що вітчизняний футбол є пріоритетом. Вересень все ще в планах, але я не впевнений в цьому, оскільки зараз все змінюється. Не виключено, що будуть проблеми з перетином міжнародних кордонів. Якщо ми отримаємо зелене світло, щоб зіграти футбольний матч, я дуже сумніваюся, що він буде з уболівальниками. Я просто не бачу цього. Думаю, що це дуже великий ризик», - наводить слова Монтальяні AP.

Нагадаємо, чемпіонат Європи 2020 року перенесли на 2021 рік. Також були зупинені усі футбольні першості, крім Білорусі. Нині плануєьбся, що їх дограють у травні-липні, а в серпні будуть зіграні решта матчів єврокубків.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: