Матчі у Харкові, Києві та Дніпрі. Анонс ігрового дня у баскетбольній чоловічій Суперлізі

Матчі у Харкові, Києві та Дніпрі. Анонс ігрового дня у баскетбольній чоловічій Суперлізі

Центральним має стати матч між «Дніпром» і «Хіміком»

Другий ігровий тиждень Суперліги з баскетболу розпочнеться у Харкові, де місцевий «Політехнік» прийматиме «Одесу».

Для господарів це буде перший домашній матч, у той час, як одесити проведуть дебютний виїзний поєдинок, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Харків’яни відкрили сезон у Дніпрі, де зуміли дати бій одному фаворитів сезону, а одесити у стартовій грі сезону здобули вольову перемогу над «Хіміком».

Це буде перший матч Володимира Коваля як головного тренера «Політехніка». «Одеса» ж має один з найпотужніших ростерів у чемпіонаті.

Другий домашній матч сезону проведе дебютант національної першості столичний «Київ-Баскет», у гості до якого завітає «Запоріжжя».

На команду Євгена Мурзіна, яка була близька до перемоги у стартовій грі сезону проти «Черкаських Мавп», чекає матч проти підопічних Валерія Плеханова, які, у свою чергу, стартували з домашнього тріумфу у грі проти «Миколаєва».

Господарі матимуть перевагу у передній лінії, потужності якій додасть В’ячеслав Петров. «Запоріжжя» з приходом американського тріо значно прискорив гру, і стримати швидких гостей буде одним з головних завдань киян.

Ще одне захопливе протистояння пройде у Дніпрі, де новоспечені учасники групового раунду Кубку Європи FIBA прийматимуть «Хімік».

Цей поєдинок претендує на статус центрального матчу дня, адже зустрічаються друга та третя команди минулого сезону. «Хімік» поки що не має перемог у своєму активі, адже відкрила сезон команда Віталія Степановського виїзною поразкою у матчі з «Одесою».

Для господарів це буде другий матч за три дні і не останній цього тижня. Команді Журавльова, яка пробилася в основний турнір єврокубка, треба звикати до напруженого графіку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: