Міг випити п'ять літрів пива, а потім перейти до горілки, - екс-гравець збірної Англії Фердінанд

Міг випити п'ять літрів пива, а потім перейти до горілки, - екс-гравець збірної Англії Фердінанд
Ріо Фердінанд

Ріо Фердінанд також зазначив, що пив не більш інших футболістів

Колишній захисник «Манчестер Юнайтед» та збірної Англії з футболу Ріо Фердінанд розповів, як випивав під час ігрової кар'єри.

«Я заходив в бари по п'ятницях, випивав пінту Guinness, віскі або ще чого-небудь. Раніше, коли був молодшим, я міг багато випити: вісім, дев'ять або навіть десять пінт пива (одна пінта - приблизно 0,57 літри), потім я переходив до горілки. Я міг випити дуже багато, міг пити весь день, потім прокинутися і пити знову. Говорячи про те, про що я шкодую у своїй кар'єрі, я завжди згадую, що багато пив», - розповів Ріо Фердинанд.

Він також зазначив, що пив не більш інших футболістів.

«Деякі момент кар'єри в голові розмиті, наприклад, коли я грав за «Вест Хем». Люди згадували якісь ігри, а я просто кивав головою, тому що нічого не пам'ятав. Я пив після ігор, в суботу або неділю. Це була інша культура, справжнє божевілля. У «Вест Хемі» була алкогольна культура. Футбол, випивка і нічні клуби, все було саме так в той час. Так я жив якийсь час.

У «Манчестер Юнайтед» я майже не пив під час сезону, але влітку я пив по два тижні. Просто продовжував це робити», - поділився спогадами Фердинанд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: