Михайло Фоменко про гравців з чемпіонату Росії: «Сенс сильніших відправляти додому»

Михайло Фоменко про гравців з чемпіонату Росії: «Сенс сильніших відправляти додому»

Тренерський штаб збірної України не був одразу готовий викликати у збірну гравців, які виступають у чемпіонаті Росії.

Про це заявив головний тренер збірної України Михайло Фоменко, який поспілкувався з журналістами напередодні контрольного матчу з командою Албанії.

«Якщо двома словами, тренерський штаб не був готовий викликати їх одразу. Спочатку ті хлопці, яких ми викликали на перший збір попрацювали, ми проаналізували отриману від тренувань інформацію. Після цього прийшли до думки що треба викликати більше кандидатів», - пояснив він.

«Подивилися новоприбулих. Побачили, що ми, справді, були праві, викликавши цих гравців до збірної. Хіба був би сенс сильніших відправляти додому, а брати слабших?», - зазначив Фоменко.

Тренер також пояснив, чому півзахисник Уфи Олександр Зінченко фактично одразу став учасником Євро-2016.

«Ми ж викликали його ще тоді, коли загравали зі збірною Іспанії, маючи інформацію про нього до і після цього. Ми приймали рішення аж ніяк не на емоціях. Емоції – це, як мовиться, зовсім з іншого приводу, а тренери завжди мають тверезо оцінювати ситуацію, приймаючи рішення, яке буде краще для команди», - сказав фахівець.

«Чи задоволені ми рівнем конкуренції в команді? Якби не були задоволені, не було б сенсу залишати гравців у команді. Перед вибором ми аналізували інформацію, яку дозолили нам отримати футболісти у навчально-тренувальному процесі», - підкреслив Фоменко, слова якого наводить прес-служба ФФУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: