Мілевський може продовжити кар'єру в чемпіонаті Росії

Мілевський може продовжити кар'єру в чемпіонаті Росії
Артем Мілевський

В Україні гравець хоче виступати лише за «Динамо»

Агент форварда Артема Мілевського Олександр Панков заявив, що його клієнт розгляне різні варіанти продовження кар'єри, включаючи пропозиції від російських клубів.

19-го липня «Динамо» Брест розірвало контракт з українцем.

ЗМІ стверджують, що Артем покинув білоруський клуб через порушення режиму.

У клубі ж заявили, що контракт було розірвано за обопільною згодою сторін.

«Подальші плани Мілевського грандіозні. Він дуже здорово провів сезон, при ньому команда виграла два трофеї - Кубок і Суперкубок Білорусі. І Артем взяв у цьому пряму участь: забивав, віддавав гольові передачі. Ми будемо розглядати всі варіанти, в тому числі з Росії, адже Артем там вже грав. Якщо будуть цікаві пропозиції від команд, які ставлять амбітні завдання і будують грандіозні плани, то чому б і ні?» - заявив Панков.

«У пріоритеті - пограти в Європі. Є клуби, які вже проявляються зацікавленість. Серед них - ті, які виступають в Лізі Європи. Бажання і мотивації Артему не позичати. В Україні Мілевський готовий грати тільки в київському «Динамо», але ніяких пропозицій з його боку поки не надходило. Артем розраховує перейти в команду, яка буде на нього розраховувати, і виступати за неї так само, як робив це в Бресті», - підкреслив агент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: