Міжсезоння у Прем'єр-лізі: влучні постріли Циганкова та Буяльського

Міжсезоння у Прем'єр-лізі: влучні постріли Циганкова та Буяльського
Віктор Циганков

Команди Прем'єр-ліги України продовжують готуватися до старту нового чемпіонату

Українські клуби елітного дивізіону на завершальній стадії підготовки до нового сезону в УПЛ перейшли до активної фази — товариських матчів.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Свої чергові свої матчі на зборах провели лідери українського футболу — київське «Динамо» та донецький «Шахтар».

Зазначимо, що у складах команд Олександра Хацкевича та Паулу Фонсеки набирають форму, в тому числі й до старту в Лізі націй, представники збірної України.

Так, кияни в Австріі за два дні провели два спаринги: спочатку обіграли азербайджанський «Карабах» (1:0), а потім зіграли внічию з китайським клубом «Тяньцзінь Цюаньцзянь» (3:3).

У першій грі переможний м’яч на рахунку півзахисника збірної України Віктора Циганкова, у другій один із м'ячів забив ще один збірник Віталій Буяльський.

«Шахтар» зустрівся з «Аустрією» і впевнено переміг — 3:0. У цій грі Паулу Фонсека задіяв два склади, а загалом на поле виходили 10 кандидатів до нашої національної команди.

Додамо, що також у ці дні контрольні матчі провели й інші команди УПЛ. «Маріуполь» розійшовся миром із молодіжної збірної Оману (3:3), «Олександрія» поступилася болгарському «Левські» (0:1).

«Десна» грала двічі — нічия з «Оболонню-Бровар» (1:1) і перемога над «Колосом» із Ковалівки (1:0). «Ворскла» у Словенії здолала сербський «Вождовац» (2:1), ФК «Львів» на рідній землі під керівництвом нового тренера Жилмара Сілви переграв «Волинь» (4:3).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: