Молодіжна збірна України вигризає перше очко на чемпіонаті світу з хокею

Молодіжна збірна України вигризає перше очко на чемпіонаті світу з хокею
Збірна України з хокею. Фото ФХУ

У третьому турі молоді українці лише у серії булітів поступилися одним з фаворитів турніру

Молодіжна збірна команда України здобула перше очко на чемпіонаті світу з хокею у Дивізіоні IB у словенському Бледі.

У третьому поєдинку команда Андрія Срюбка протистояла лідеру та головному фавориту змагання – команді Норвегії, інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

Правильно обрана тактика на гру та виконання тренерського завдання принесли свої плоди. Українці протягом усього поєдинку виглядали як мінімум не гірше за суперників. Перевага скандинавів у кидках пояснюється виключно стилем гри норвезької збірної, яка постійно намагалася завантажувати Богдана Дьяченка.

Рахунок у зустрічі було відкрито у дебюті третього періоду, коли Микита Коваленко з п’ятака проштовхнув шайбу у сітку воріт Юргена Ханнеборга. Втім, втримати переможний рахунок «синьо-жовтим» не вдалося. Необов’язкове вилучення вкупі з позиційним провалом призвели до того, що Крістоффер Карлсен з близької відстані впевнено переграв Богдана Дьяченка.

Овертайм успіху обом командам не приніс, тож справа перейшла до хокейної лотереї. Норвежці реалізували три свої спроби та здобули перемогу.

Тепер українська команда зустрінеться з Італією, яка у третій ігровий день у овертаймі здолала Литву (2:1 ОТ).

Чемпіонат світу 2018 року з хокею

Молодіжні збірні

Україна U20 – Норвегія U20 – 1:2 Б (0:0; 0:0; 1:1; 0:0; 0:1)

Голи: 1:0. Коваленко (Денискін, Мостовий, 44:12 – більш.), 1:1. Карлсен (К’єллесвік, Ноєр, 52:18 – більш.), 1:2. Ноєр (вирішальний кидок)

Склад України: Дьяченко. Ординський – Горлушко, Логач – Табашник, Григор’єв – Козачук, Фірсов. Мостовий – Коваленко – Морозов, Пересунько – Мазур – Щербаков, Лєсніков – Даниленко – Чорний, Ступак – Кривошапкін – Денискін.

64

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: