Монфіс скаженим відео повідомив, що вони зі Світоліною знову зійшлися

Монфіс скаженим відео повідомив, що вони зі Світоліною знову зійшлися
Еліна Світоліна - Ґаель Монфіс: мир чи перемир'я?
Фото з соцмереж

Еліна і Ґаель змогли прожили одне без одного менше трьох тижнів

Їхній роман цьогоріч обговорюють більше, ніж їхню гру. З того часу, як українка Еліна Світоліна і француз Ґаель Монфіс у лютому зробили під час Australian Open свої стосунки публічними, увагу звертають ледь не на кожен їх спільний крок. Власне, самим тенісистам публічність теж до вподоби. Інакше б не створювали вони спільного пабліка в Instagram, у якому постійно тішать фанатів новинами з власного життя.

Проте найбільшою новиною початку червня стала несподівана відсутність згаданого пабліка. Пізніше підозри про те, що пара розпалася, підтвердив один зі спільних знайомих Еліни і Ґаеля. Здавалося б, на тому й усе.

Однак сьогодні опівночі тих користувачів Instagram, які підписані на наших героїв, ошелешило шалене відео Ґаеля Монфіса. На тому самому «зниклому» пабліку. Підпис красномовний і підсилений смайлами частинок пазла, які складаються до купи:

«Ми воюємо,
Ми цілуємося,
Ми обіймаємо,
Ми розмовляємо,
Ми сперечаємося,
Ми сміємося,
Ми любимо...
Це ми»

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений G.E.M.S (@g.e.m.s.life)

Зауважимо, що з тенісом у Світоліної і Монфіса останнім часом не складається. Еліна опустилася на восьму позицію світового рейтингу. Далі стартового кола з п'яти останніх турнірів вона зайшла лише на одному - Відкритому чемпіонаті Франції, зокрема вчора програла у другому колі змагань в Істборні француженці Еліз Корне. Монфіс на Roland Garros дійшов до 1/8 фіналу, а після того зазнав швидких фіаско на турнірах у Штуттгарті і Галле.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: