«Мотор» вилетів з гандбольної Ліги чемпіонів через незабиті пенальті

«Мотор» вилетів з гандбольної Ліги чемпіонів через незабиті пенальті
«Ск'єрн» – «Мотор». Фото: ФГУ

Саме вісім незабитих пенальті поспіль вирішили результат матчу

«Мотор» не зумів добути необхідний результат в матчі-відповіді плей-офф раунду Ліги чемпіонів, програвши «Ск'єрну» з різницею в сім голів і закінчивши єврокубковий сезон.

«Мотор» нервово почав поєдинок, але два швидкі голи у відриві від Захара Денисова дозволили українцям заспокоїтися і не відпустити суперника у відрив на перших хвилинах. Гра «Мотора» була побудована на швидкому переході в атаку, таким чином головний тренер запоріжців намагався підтримувати високий темп датчан.

Ця схема працювала до середини першого тайму, поки гравці «Мотора» не почали втомлюватися, через що почали метушитися і помилятися в захисті. За рахунку 12:11 на користь «Ск'єрну» «Мотор» залишився в подвійнійменшості (особливо дурне видалення Євгена Буйненка: він зніс суперника, коли той кидав м'яч у порожні ворота), а потім заробили ще два 7-метрових пенальті і пішли на перерву за комфортної переваги в п'ять м'ячів - 20:15.

За перші десять хвилин другого тайму «Мотор» скоротив відставання до двох м'ячів, а особливо активним знову був Захар Денисов, який забив три м'ячі за цей проміжок. У той же самий час гравці «Мотора» не забили два 7-метрових пенальті.

Але, як виявилося, це був тільки початок. До кінця матчу вони не реалізували ще шість пенальті, сумарно не забивши вісім 7-метрових кидків поспіль! Воротар «Ск'єрну» Тібор Іванішевіч зловив кураж, а українці були морально пригнічені.

Саме ці вісім незабитих пенальті поспіль вирішили результат матчу. В середині другого тайму «Ск'єрн» знову збільшив різницю в рахунку до п'яти м'ячів, а потім почав грати з польовим воротарем – «Мотор» знову не впорався з грою шість на сім.

У підсумку, перемога «Ск'єрну» з рахунком 32:25 - данці виходять в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (підсумковий рахунок дуелі - 62:57), де на них чекає угорський «Веспрем». «Мотор» вилітає, хоча звинувачувати повинен тільки себе - треба було краще грати в захисті і забивати ці 7-метрові пенальті.

Гандбольна Ліга чемпіонів

1/16 фіналу

«Ск'єрн» (Данія) – «Мотор» (Україна) - 33:26 (20:15)

Перший матч - 30:32

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: