«Мотор» втратив перемогу на останніх секундах в Лізі чемпіонів

«Мотор» втратив перемогу на останніх секундах в Лізі чемпіонів

«Мотор», провівши відмінний старт матчу, втратив очко в Туреччині

Пропущений гол на останній секунді позбавив «Мотор» перемоги у виїзному матчі п'ятого туру Ліги чемпіонів проти «Бешикташа» (28:28), але дозволив українцям залишитися на другому місці в групі D.

«Мотор» провів, мабуть, найкращі 15 хвилин в сезоні. На старті поєдинку - у команди Патрика Ромбела виходило практично все, а «Бешикташ» зовсім не знав, як зупинити гостей.

Спочатку українці закинули три швидкі м'ячі - 3: 0, а потім збільшили перевагу до шести голів - 9: 3. Після цього тренер «Бешикташу» змушений був брати тайм-аут, інакше інтрига в грі могла померти остаточно.

Ця пауза пішла на руку туркам - господарі почали краще грати в захисті, не даючи гостям можливості збільшити відрив. У кінцівці першого тайму «Бешикташ» і зовсім провів скоротив відставання до трьох голів: Мотор банально зупинився, допускаючи прикрі помилки в обороні. Відпочивати команди пішли за рахунку 17:14.

Другий тайм перетворився на боротьбу нервів: господарі тиснули на суперника, намагаючись надломити українців психологічно. І їм це вдалося - кілька незабитих 7-метрових пенальті, а також нереалізованих 100% моментів позначилися на впевненості «Мотора». Поступово «Бешикташ» почав відіграватися, а лідером господарів став розігруючий Неманья Прібак, на рахунку якого 13 голів.

На 53-й хвилині «Бешикташ» вперше в матчі зрівняв рахунок на табло - 26:26. Трохи раніше гравці «Мотора» не були в порожні ворота, зарядивши в поперечину. Потім гості ще раз не забили, але Бешикташ також не зміг вийти вперед.

За 20 секунд до кінця матчу «Мотор» знову вийшов вперед, Артем Козакевич реалізував 7-метровий кидок, 28:27. Тут же «Бешикташ» взяв тайм-аут, після чого господарі вивели на ударну позицію Фарука Вразаліча, який на останній секунді зрівняв рахунок, 28:28.

Підсумковий рахунок - 28:28. «Мотор», провівши відмінний старт матчу, втратив очко в Туреччині, але при цьому залишився на другій позиції після першого кола групового етапу Ліги чемпіонів.

З іншого боку, безвиграшна серія українців тепер становить три матчі - а ось цей дзвінок повинен серйозно хвилювати як гравців, так і тренера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: