На чемпіонаті світу з карате в Мадриді збірну України представлять 18 спортсменів

На чемпіонаті світу з карате в Мадриді збірну України представлять 18 спортсменів
Фото: НОК України

Учасники змагатимуться не лише за медалі, а також за рейтингові очки для потрапляння на олімпійський турнір в Токіо-2020

В столиці Іспанії розпочинаються змагання світової першості з карате, в яких візьмуть участь 1114 спортсменів зі 139 країн планети.

Важливою особливістю чемпіонату є те, що його учасники змагатимуться не лише за медалі, а також за рейтингові очки для потрапляння на олімпійський турнір в Токіо-2020, інформує прес-служба НОК України.

В Мадриді у категорії ката від України виступатимуть Ганна Крещенко (жінки) та Віталій Кулик (чоловіки).

У категорії «куміте» серед жінок представлені: Катерина Крива (-50 кг), Анжеліка Терлюга (-55 кг), Аніта Серьогіна (-61 кг), Галина Мельник (-68 кг), Анастасія Степашко (68+ кг). У чоловічому куміте змагатимуться: Олег Філіпович (-60 кг), Гнат Пак (-67 кг), Станіслав Горуна (-75 кг), Валерій Чоботар (-84 кг), Ярослав Горуна ( 84+ кг).

У командному куміте виступатимуть наступні склади: жінки – Анжеліка Терлюга, Аніта Серьогіна, Галина Мельник, Анастасія Мястковська; чоловіки – Станіслав Горуна, Валерій Чоботар, Ігор Угніч, Андрій Торошанко, Костянтин Цимбал, Олександр Гревцов, Різван Талібов.

Нагадаємо, що це четвертий чемпіонат світу, в якому Україну представляє Українська федерація карате.

В 2014 році в Бремені (Німеччина) українські каратисти здобули свої перші світові нагороди – бронза Стаса Горуни (-75 кг) та Ірини Зарецької (-68 кг). В 2016 році в Лінці (Австрія) в активі збірної України була бронза Аніти Серьогіної (-61 кг).

Змагання триватимуть до 11 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: